WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
Slideshow is not showing in IE 10 - please help (10 posts)

  1. dvharrison
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    I have posted about this problem before but got no answer for whatever reason. I have got the slideshow working on our home page at http://smartcardbureau.co.uk/ for IE9, Firefox, Chrome, Safari, Opera etc, but it doesn't work on IE10.

    I've tried the default stylesheets, meta tag emulation for IE9 and nothing works. Please could you help.

    The site is on maintenance mode at the moment, but I shall take that off for the time being.

    Many thanks in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I'm sorry for not responding to your previous post. I'd gladly have a look at your website.

    Best regards,
    Stefan

  3. dvharrison
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem. I have switched off Maintenance Mode.

    I also have Woocommerce, Wordfence, SNAP, Easy Columns, BWS Contact forms & Ultimate TinyMCE installed. The Template is modified TwentyTwelve.

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I checked your website a couple of hours ago, but I didn't see any strange behaviour. Even when reloading the page, the content area would fall off. It looks like the content area has a fixed width.

  5. dvharrison
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Stefan

    I took out the widths in the content-area and it makes no difference. When you viewed it, was the movie visible in MSIE 10? Please advise.

  6. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I must have confused your question with somebody else's, I'm sorry. I haven't looked at the video slide in Internet Explorer 10, yet.

    Best regards,
    Stefan

  7. dvharrison
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry I meant the slideshow. They are all image slides and I just wondered if the actual slideshow could be seen in MSIE 10. I have turned off maintenance mode for this evening.

    Please could you help?

  8. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for disabling maintanence mode once again. The slideshow is functioning correctly when I'm viewing it with Internet Explorer 10.

    If it's not showing for you, the page might be cached on your computer. Doing a hard-refresh could be a solution in your case. You can do this by pressing ctrl+f5.

  9. dvharrison
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tried this. I wonder if its a setting in MSIE 10 or something.

    So long as its showing then great.

  10. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It might be, Internet Explorer is known to sometimes block a script. It then has to be allowed by the user first, in which case it would say something like: "Allow blocked content".

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags