WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
Slideshow doesn't display on Android phone (7 posts)

  1. rockmodestly
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I've got the slideshow plugin installed and it works perfectly on desktop browsers, but the slides won't load on my phone (Android 4.1.2 using native "Browser" app). It just shows up as blank.

    http://christineluiggi.com/properties-for-lease/

    Any idea what might cause that?

    Thanks so much for the great plugin!

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    That's strange, it does work on Android 4.0 and Android 2.3. I found some threads saying that Android 4.1 has some JavaScript animation problems, so it might be a problem that can be resolved by Android itself.

    I'm going to try to get my hands on an Android 4.1 device as soon as possible to see what I can do to fix the problem.

    Best regards,
    Stefan

  3. wt85
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I also noticed an issue with Android (2.3). On my smartphone (Samsung Galaxy S+) the left and right arrows of the slideshow navigation are missing.
    http://www.ornelladesantis.eu/links

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Are you using the Android 2.3 default browser? My Samsung Galaxy Gio is showing the slideshows on your website correctly.

    Best regards,
    Stefan

  5. wt85
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I'm using the default browser from android.
    I noticed a very strange behaviour now. I rechecked the issue using wlan, and the slideshow shows correctly. When I disable wlan and access the site using mobile network, the navigation arrows are missing. I do not have the necessary knowledge of network protocols to explain this at all. ;)

  6. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm sorry, I also see the navigation buttons when accessing your website through the mobile network. The only reason I can think of that the navigation buttons wouldn't be loaded correctly through the mobile network, is some kind of mechanism to save your bandwidth. Perhaps clearing your browser's cache, memory andsoforth would change this.

  7. wt85
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, if it's just me, then it's perfectly fine. Tanks for the support. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags