WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Slideshow displays using IP only (not domain name) (5 posts)

  1. rolfs00
    Member
    Posted 3 months ago #

    I am having a problem which I have no idea how to fix.

    If you visit our page using the IP Address, the slideshow on the home page displays perfectly: http://204.197.253.145/~navyseal/

    However, if you use the domain name: http://www.navysealmuseum.org/, all that shows is the "loading" circle - and the slideshow never loads.

    Upgrading to version 2.X solves this, but this option is unavailable to us.

    Any help would be greatly appreciated! Any solution would elevate you to God-like status.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @rolfs00 - This is a classic "migration" (or what we refer to as) issue, please read this article: http://www.nextgen-gallery.com/galleries-opening-lightbox/

    IF following the directions there does not resolve this issue, please submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/ ... please reference this topic) as you will likely have need of our "Reset Tool" plugin to sort out any other initial activation paths that are saved to the database.

    Thanks!

    - Cais.

  3. rolfs00
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hello Cais,

    THank you for the rapid response!

    Unfortunately, I can't even get started. The directions you sent refer to a setting under Gallery >> Other Options. However, this particular submenu does not exist for me. If you would like to provide me an email address, I can send you a screenshot. However, my options under Gallery are:

    Overview
    Add Gallery / Images
    Manage Gallery
    Album
    Tags
    Options
    Style
    Roles
    About
    Reset / Uninstall

    I cannot find any reference to Lightbox at all under any of these menus. For your reference, I am using ver 1.9.13.

    Thanks again for your rapid response and willingness (and patience) to help me.

    Rolf

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @rolfs00 - Sorry, the reference I made was to the current version of NextGEN Gallery not the NextGEN Legacy version you are apparently using.

    I misread your original post, why is this the case?

    Upgrading to version 2.X solves this, but this option is unavailable to us.

    - Cais.

    PS: We are not actively supporting NextGEN Legacy versions at this time. C.

  5. rolfs00
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hello,

    I can't update because NextGen 2.X is not fully compatible with Shopp. When I upgrade NextGen, it slows down our Museum Gift Shop unbelievably (taking about 2 minutes for each product to load). If you wanted, I can set it up so that you can reproduce this same result (e.g. you can see how quickly it loads now, and then I will upgrade NextGen so that you can verify the results.)

    I have already spoken with the Shopp developers, and they isolated the issue to being with NextGen. Because of this, I am reaching out to you in order to help find a solution.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic