WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easing Slider "Lite"
[resolved] Slider not working in IE8 (10 posts)

  1. luckycatneko
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great slider! However I'm having issues with IE8.. I have read the following page here. But the fix did not work :/ any suggestions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/easing-slider/

  2. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey, could you link me to the slideshow malfunctioning on your site? I'll take a quick look for you.

  3. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey again, going to mark this topic as resolved but feel free to re-open it if needed :)

  4. haloheathr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Even though original poster didn't respond, I'm also having problems with the slider in IE8 (as well as IE7). It only shows the loading icon on the white background. My site is here. All other browsers are working fine, including IE9.

    Otherwise, I really like the changes to the UI on your plugin, thanks!

  5. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @haloheathr, yeah, I've been looking into it this morning. Think I've narrowed it down, so hopefully will have an update available soon that fixes the issues.

  6. erika4niu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I am also using this nice plugin. I am using version 2.0.1.3.

    I understand that the issue is marked as resolved but I do not think that the version I am using contains the fix.

    Any idea when an update will be released? Any reply would be appreciated.

  7. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @erika4niu, If you are using v2.0.1.3 you've got the IE7 & 8 fixes. Are you still encountering issues? If you can link me to the slideshow on your website I'd be happy to take a quick look.

  8. camelbak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I am using the updated version 2.0.1.3 of Easing Slider lite and encountering the same IE7 & 8 issue — white box with the loading icon. Below is a link to the website. Thanks for your help!

    http://tannersystems.com

  9. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @camelbak, the slideshow is working fine for me in IE7 & 8. Have you tried clearing your internet history and cache? Take a look at the screenshot I've taken below from IE7. Ignore the pagination, this is just related to the styling and IE7 not rendering 'inline-block's correctly; not much I can do about that, at-least IE7 is in the minority :)

    http://cl.ly/image/3J2C0P1g1A1X

  10. haloheathr
    Member
    Posted 1 year ago #

    After updating to version 2.1, I am no longer experiencing any issues in IE7 or 8. I didn't make any other changes, other than updating the plugin to the most recent version. Seems what you did in this recent update fixed it, for me anyway. THANK YOU!!! :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.