WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

slider bug + Post thumbnail questions / Smartstart WP Theme (7 posts)

  1. verbinden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there !

    I'm working with the Smartstart theme for WordPress and i've a problem with the slider i put on my home page http://www.rcahandball.com

    - There is an high space between the "slogan" and the slider due to b balises that i can't delete
    - The texts and icons in the bottom of the slider are not stylized as they used to be...because there is a br balise too...I don't really know what happened because everything was fine few days ago... can someone help me ?

    Other point : does somenone know how to fix the post thumbnails height on the home page and on the "blog" page? The width is already fixed.
    (http://www.rcahandball.com/actualites/)

    Finally, i would like to hide the post thumbnail on the post pages...
    ex : http://www.rcahandball.com/2012/le-rca-handball-sest-bien-repris-en-disposant-de-beauvais/

    Can someone help me ? The author doesn't respond...

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    We can only refer you back to the author http://www.samuli.me/ .

  3. verbinden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, that's what i do for...1 week.... ;(

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    If you've a query regarding one of the themes or plugins distributed on WordPress.org, let us know.

  5. verbinden
    Member
    Posted 1 year ago #

    oh okay.. thanks

  6. tzooj
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Verbinden,

    I have exactly the same problem!
    Did you fix it already?
    Pls let me know...

  7. kasiasz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem with a slider in Smartstart theme.
    To fix it just add 3 lines of code to the end of the functions.php file in your active theme:

    remove_filter( 'the_content', 'wpautop' );
    add_filter( 'the_content', 'wpautop' , 99 );
    add_filter( 'the_content', 'shortcode_unautop', 100 );

    It worked for me right away. I found answer in here: http://wordpress.stackexchange.com/questions/55782/remove-wpautop-from-shortcode-content-remove-whitespace-in-buffering
    Hope that helps.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic