WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slidepress doesn't show my galleries (3 posts)

  1. fs_tigre
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I deleted the slidepress plug-in and re-installed the newest version, but after this, when I create a gallery it doesn't show in the insert slidepress option the only options I see are "Create new Gallery" and "Select Gallery" but I don't see any of my galleries.

    Any idea what could be causing this problem?

    Thank

  2. syncbox
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ceate a new gallery from the SlidePress settings (Add New Gallery) and then, in your post or page, Select it.

    But it seems lately that the slidepress/ssp/wp combination isn't working with 1.3.7 + 1.9.8.3 + 2.9.2

  3. syncbox
    Member
    Posted 4 years ago #

    You have to create one before you can select it. You can create galleries by uploading images to the Media library - or directly IN your page or post. If you upload in a Page or Post, those images are "attached" to the page or post.... but are also part of the Media Library. You can upload images via the main Media tools and those will not be associated with any particular page or post.

    To create a slidepress gallery, use the Create New Gallery option from the dropdown button. Name the gallery. Ok and save your page or post.

    Now, from the slidepress button again, choose "select gallery" and you'll get a menu of the available galleries you've created. Choose one (there's only one probably)

    Save and test.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic