WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

JW Player for Flash & HTML5 Video
Skins not changing (7 posts)

  1. jas3n
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm trying to change the player skin but it's only showing the default.

    I have tried creating a Custom Player from the JW Player>JW Player section. I have tried multiple skins from the list without any changes.

    I have also tried adding skin="/player/my-skin.zip" to the shortcode.

    Any other thoughts or things that I should try out?

    http://wordpress.org/extend/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/

  2. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have a link?

  3. jas3n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Uh derp...sorry it was late. Or early depending on how you look at it.

    Let me get a test page re-published when I can (I'm at work and I can't get to the site), and I'll post a link.

    Sorry....busch league.

  4. jas3n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Test Video Link

    I also noticed that it stopped working on my iPhone as of this morning, and I didn't change anything when it was working last night.

    Thanks.

  5. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see the skin fine here and it plays on an iPhone 5, iOS 6.0.1 just fine.

  6. jas3n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay I'm seeing the skin in most browsers now. This site has some old caching plugin and it's been fussy.

    However, I (and my friend) cannot see the video on our iPhones. Mine is iPhone 4S v6.0.1. I've tried Safari and Chrome and cleared everything in both browsers. All I get is a blank content window. This is the same thing that was happening before I decided to try the plugin. I hard-coded everything and it worked once and then never again.

    I know that it worked once last night.

    Any thoughts, ideas, troubleshooting methods are appreciated.

  7. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I would try to link to this file to test, it could have to do with your video encoding - http://www.longtailvideo.com/jw/upload/bunny.mp4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic