WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

  1. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    It was working fine until 4.3. Now sits and spins.
    http://screencast.com/t/sfRGB4MhHO

    http://wordpress.org/extend/plugins/font/

  2. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Slideit,
    thank you for that effort of making a screencast! If everyone would do that the world would be a better place for developers.

    Is is happening permanently or maybe it happened just once?
    Have you tried to clear your cache to make sure all the files loaded are latest versions?
    Is your browser showing any JavaScript errors?
    What browser are you using?
    Can you see any JS or AJAX or 404 errors in the console "F12"?

    Thank you for your help in helping you.

    best regards,
    Pawel

  3. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just tried to make it work by guessing. If it still doesn't work with 4.4 version then please provide me details that I asked you for in my previous post

  4. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have updated to 4.5 and still get the spinning. I have been trying to integrate WPBB
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-bulletin-board/
    with it also and spins away with a regular post, or in the forum. I get no errors that I know of other than the spin. I know it has to be on this side, but I have no idea where.
    Thanks for the come back.

  5. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What browser are you using?

  6. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    Firefox 16.0.2

  7. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I just realized that lfor few people it helped to clear the cache

  8. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems to be when the Forum is enabled. When I do a regular post it works fine, but with the Forum it stalls in a loop. The coder that did the Forum is working on it and making progress.
    Thanks for the comeback. I'll let you know.

  9. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you mean "Forums" by Zingiri? I'm going to install the plugin and check for conflicts. I've scanned my code a few times to make sure it's not causing any conflicts and the problem is probably on the side of the plugin you're using.

  10. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    No I mean WPBB
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-bulletin-board/
    It's a good one.
    Thanks

  11. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've just installed WPBB by Jay Carter and created a forum. "Font" still loads fine. When it stalls in a loop there should be an error in the console then.

  12. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is on my local, but live is the same. As I said Jay is working on it and hoping to have a fix soon. I don't see it happening with the default settings.
    Page settings:
    http://screencast.com/t/XA4hYwsyrI
    Not in Topic either:
    http://screencast.com/t/vegIVXugKmyY
    Thanks for your help...

  13. Slideit
    Member
    Posted 1 year ago #

    PS Font works fine with a regular post and works great :) outside of the Forum. Thanks for the great plugin!

  14. harvestgrand
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I am getting the same results as the last screencasts posted. The plugin appears to work successfully until you click the save button. Once clicked the plugin interface disappears and the fonts change back to normal. Is there a fix out there for this? I am using WP 3.4.2.

  15. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Harvestgrand,
    Are colors and sizes at least being saved and just font face not saved? Or all the settings revert back to defaults after saving? What's your website URL?

  16. GizzyDave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi. Just downloaded Font 4.7. I have 2 wordpress sites and the first one worked with Font 4.5 but my other one still doesn't save the font and spins. Killerdeveloper, you're doing a good job by the way!!

    Thanks

  17. GizzyDave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry...link above

    in (thanks)

  18. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Dave,
    that video explains what's happening but I can't say much without knowing what's happening in background. Can you see what's happening in Firebug console? Or Chrome has built in console (press F12) and there should be some errors there or answer from AJAX request which saves the settings.

  19. harvestgrand
    Member
    Posted 1 year ago #

    killerdeveloper, you are correct. The colors are being saved but not the font. My main goal is to change the font for the twenty eleven header.

  20. GizzyDave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Killerdeveloper. I f12ed the website on Chrome and copied the error message below. Hope some of this helps.

    Thanks
    Dave

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.cloverlea.school.nz/wp-content/plugins/font/font_files/ChelseaMarketRegular.ttf
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.cloverlea.school.nz/wp-content/plugins/font/font_files/whoa.ttf
    2
    Uncaught Error: jCarousel: No width/height set for items. This will cause an infinite loop. Aborting... jquery.jcarousel.min.js:28
    2Uncaught Error: jCarousel: No width/height set for items. This will cause an infinite loop. Aborting... jquery.jcarousel.min.js:28
    2
    Uncaught Error: jCarousel: No width/height set for items. This will cause an infinite loop. Aborting... jquery.jcarousel.min.js:28

  21. killerdeveloper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try the new 4.92 version, which fixes many bugs and also won't erase your settings on update anymore.

  22. GizzyDave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Killerdeveloper. I tried 4.92 and this came up on the right hand side. (see link) The font does come up though but on save it reverts back to standard font.

    Thanks, Dave

  23. GizzyDave
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.