WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] SiteLock (8 posts)

  1. rrveng
    Member
    Posted 3 years ago #

    I was given a code from Site Lock to place on all my web pages. How do I attach the code to the page so the site lock emblem shows on each page?

  2. rrveng
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am using WordPress 3.1 instead of 3.11

  3. bibio7
    Member
    Posted 3 years ago #

    That can be done from your control panel. Who's your host?

  4. rrveng
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for the quick reply. My domain host is BlueHost.com

  5. bibio7
    Member
    Posted 3 years ago #

    okay, so if you you log into your bluehost control panel, you can click on the Sitelock logo (I think it's under partners).
    You should find something that says "certificate" or status. It will provide you with directions. You can select the type of certificate you want and then copy and paste the code wherever you want it to appear on your site.

  6. rrveng
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well that's how far I got. Now that I have the code, do I place it on WordPress where my website is or do I place it somewhere on Bluehost. When I go to the WordPress dashboard it doesn't show me where to place the security emblem. I am a novice to all of this so I am completely baffled.

  7. bh_WP_fan
    Member
    Posted 3 years ago #

    In your WordPress dashboard, try going to Appearance, then use the Editor and edit your footer.php file. Put the code after a closing </div> and see if that works.

    Be sure to save your footer.php content first in case you accidentally mess something up, you can always just replace it with your saved backup again.

  8. rrveng
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you bh_WP_fan and bibio7

    I was able to figure it out. I was using the Visual instead of HTML. I switched it over to HTML and then I was able to place the code. When I had it on Visual, I inputed the code into the Visual part and when I saved it and looked on the website it was still in code. So after switching to HTML the emblem showed up on the site beautifully.

    I am a newbie to all of this so I do thank you for your help.

    RV

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic