WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site work in Firefox...NOT IE7.0 (7 posts)

  1. kevinburke2
    Member
    Posted 6 years ago #

    Any ideas? It won't even let me open it in Internet Explorer!!! Not good since this is my blog! It works fine in Firefox though!

    Here's the URL!

    http://kbb2.com

  2. pizdin_dim
    Member
    Posted 6 years ago #

    You have some validation errors which need to be addressed. I'm not sure if they're causing IE to explode but you should fix them and retry your test in IE.

  3. kevinburke2
    Member
    Posted 6 years ago #

    thanks for the help! that's a lot of help, but now how do i fix that?? what file do i open? sorry, i'm a newbie!

  4. pizdin_dim
    Member
    Posted 6 years ago #

    You'll need to modify your template files. Start by looking at the Codex for an understanding of WP basics.

  5. jtclicker
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi Kevin.
    You need to edit the css file found in the themes folder.
    Put your URL in here and it will hilight the errors.
    If you don't know css, I'd advise finding a tutorial. This site has some helpers.
    If I were you, I'd find a trusted theme from wordpress, and then edit it little by little, testing each change. Your 'look' will be more generic, but it won't blow up on you. BTW I got it to work in IE7 just by going 'back' after the error.
    I'd check out this error too
    URI : http://kbb2.com/
    43 Lexical error at line 43, column 81. Encountered: "?" (63), after : ""

  6. kevinburke2
    Member
    Posted 6 years ago #

    Ok, so I've got these three errors...is there anyway anyone could tell me how to fix them?? Pleeease?

    Thanks!

    http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fkbb2.com&warning=1&profile=css21&usermedium=all#errors

  7. kevinburke2
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've found and fixed two of them! Still having one error!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic