WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site won't refresh (4 posts)

  1. Tina
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am working on a client's site and its doing this weird thing that I've never seen before. I am fiddling with themes and going back and forth between themes and its refusing to show the changes. I even tried it in multiple browsers and it shows the same. I even deactivated EVERY plugin and still no change!

    Can someone please help me? I'm perplexed! The site is http://www.undergroundgardenconservancy.org

  2. Tina
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, update:
    Last night when I was wrestling with this, there was no change with any of the browsers...tonight, it appears the problem is exclusive to Firefox.

    This is really weird because I was working on this site for hours last night and it was working fine until the end of the night it just suddenly started doing this. And I don't believe I installed anything new last night, plugin-wise. I did fiddle with an Artisteer theme...but I was doing that all night, so I cannot figure out what is causing this!

  3. Tina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nope, scratch that...its NOT working on ANY browser...I had forgotten which theme I had activated...IE, opera and chrome all show the wrong theme, but the same one...Firefox is showing the wrong theme, but a different one from the other 3. What the hell is going on?

    I have NO plugins activated right now but I just looked again and now I see that there is a new thing called a "drop-in" plugin?? And that is "advanced-cache.php" ....this seems to me to be a cache problem, maybe? But this advance cache is something I have no idea how to access to deactivate!

  4. Tina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sigh,ok I think I figured it out. Sorta.
    Its that damned WP Super Cache! I have had to deactivate it on other sites for similarly messing up the sites...this one I just deactivated it, thinking that would stop the issues, but that drop-in apparently kept the problems happening. So once I went and deleted the whole damn thing it seems to have solved my issues of not showing the changed content.

    Am I the only one that is having problems with this plugin? I would think I'd see people posting left and right about the issue, considering how thoroughly its screwed with the sites I'm working on...is it just me?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.