WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site won't load, shuts down IE (6 posts)

  1. quianam
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am using wp hosted by fantico (sp) on hostgator. My site is QuianaMurray.com. I loaded a theme from the wp original template (site worked fine), then added the sticky plugin (still worked fine), then loaded feedburner (still worked fine). For a number of days after adding the plug-ins my site was fine and posting was fine.

    All of a sudden a few days ago I noticed my site started shutting down. I am now only able to get to my site through login.php. I cannot get the site to load any other way. If by chance it does load (once in the last few days) it immediately shuts down when i try to scroll down.

    Unfortunately I have no real experience with html so I have no clue how to change code or rewrite, etc. If anyone can suggest a solution or help me walk through possible solutions I'd appreciate it. Also just so you know, I did make one style edit from php the_date to php the_time. All other style, etc. has remained the same.

    One more bit of info. I do not post pics or anything else on the main page. I do have two other pages and I have one pic on each page (not large). These were here before the site plug-ins were added.

  2. Cornell_Finch
    Member
    Posted 6 years ago #

    Well, the good news is, it's not just you.

    The bad news is it killed IE for me too.

    I would get in touch with your host and see if they can run a virus scan.

    There are some other suggestions but I hesitate to make them just yet.

  3. quianam
    Member
    Posted 6 years ago #

    Okay I contacted HG and they could not find a virus or any other such problem. Any other suggestions?

  4. quianam
    Member
    Posted 6 years ago #

    Can anyone else help me?

  5. bigrodey77
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just visited your site running Windows XP and IE 7 with no problems (I even scrolled down :) ).

    I'm not that familiar with WP however you could try uninstalling the plugins you listed in your first post in reverse order (start with the last one your installed).

    I have no idea how it will affect your site and/or the features/sections/areas. I take no responsibility for what may happen.

    What are you running (operating system/browser)? The more your can post, the more people may be able to help.

  6. CoopFLY
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am having this same problem at filmgrenade.com! everyone is telling me it is the coding i am thinking about starting brand new by going back to 2.3 from 2.5 and then manually changing my code. Does anyone thing think is a good idea? I am defiantly going to try calling mediatemple about a virus scan. This is the other post i started to find some answers. http://wordpress.org/support/topic/168906?replies=5

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic