WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] site won't load or let me get to admin panel (10 posts)

  1. michaelshirley
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just went to my site (myfutureme.net) and tried to login and I was greeted with:

    Warning: require(/home/content/32/6843932/html/wp-includes/category-template.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/32/6843932/html/wp-settings.php on line 126

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/content/32/6843932/html/wp-includes/category-template.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/32/6843932/html/wp-settings.php on line 126

    I have no way to login, any help would be very welcome, I've recently had a run of hackers who go around the admin and create users for themselves despite my best attempts at changing passwords regularly....

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. michaelshirley
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok, I'll give that go, will that nuke all of my posts??? or will I still retain them?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    They are safely stored in your database.

  5. michaelshirley
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok, one last question should I replace the config file?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    No.

  7. michaelshirley
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you I will report back once I've backed up and give it ago.

  8. michaelshirley
    Member
    Posted 1 year ago #

    It worked, you rock. Thanks so much for your help!

  9. tjchin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have the same problems. My sites won't load, neither are the admin pages accessible. (They keep showing server where this page is located is not responding.)

    I did no changes to the site, except include new text content.

    Hosting company says nothing wrong.

    Tried with different browsers and devices, same problems occurs.

    Cleared cache, repaired permissions, changed DNS records - still the same.

    I use themes from ElegantThemes.

    Sites: http://www.deemakmart.com; http://www.herbalhealthforall.com

    Please assist... :(

  10. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    tjchin - if you need help, please start a new thread. This thread is marked resolved and you don't have the same issue as the OP.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic