WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site Title displaying twice in browser (5 posts)

  1. montymcmahon
    Member
    Posted 2 months ago #

    For some reason, the site title is displaying twice at the top of the browser on every page of this site: http://www.totalpackers.com/.

    Once at the front, once at the back. I'd like to get rid of the one at the back, but I can't seem to figure out where it's coming from.

    I'm using the WordPress SEO plugin and I've tinkered with those settings. I can get rid of the first instance of Total Packers, but not the last one.

  2. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 2 months ago #

    what is the code of the meta title in the head section of your theme?

    for the plugin to take over, there should only be wp_title(), not any bloginfo('sitename') or similar...

    http://codex.wordpress.org/Meta_Tags_in_WordPress

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 months ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  4. montymcmahon
    Member
    Posted 2 months ago #

    @alchymyth

    I was thinking that my theme might be generating one and then my SEO plugin another, but there's nothing in my theme that would appear to generate a second title.

    This is the setting for the plugin for the home page.

    %%sitename%% %%page%% %%sep%% %%sitedesc%%

    However, what is actually appearing seems to be this:

    %%sitename%% %%page%% %%sep%% %%sitedesc%%%%sitename%%

  5. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 2 months ago #

    as you are using a custom made theme, the scope of support through this forum is naturally very limited.

    what is the code of the meta title tag in your theme?

    does your theme possibly use a filter for 'wp_title()'?

    does the problem continue when you temporarily deactivate all plugins apart from the seo plugin?

    if you assume the seo plugin is the cause, please post in http://wordpress.org/support/plugin/wordpress-seo

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags