WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SeoPress
Site Title and Description disappear on activating SEO Press plugin (8 posts)

  1. knaveenchand
    Member
    Posted 1 year ago #

    The site title and description both of them disappear when I activate this plugin. And when I deactivate the plugin, my site title and description is restored and shown correctly on the site.

    Do I need to change anything in my header.php? I am using a child theme of bp-default theme.

    http://wordpress.org/extend/plugins/seopress/

  2. Ben
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. I would simply replace the title in header.php with my site title (instead of the bloginfo call) except then I would have to do this for each user blog -- which is not feasible. I don't understand why each blog's site title is stripped upon network activating the plugin (and then replaced upon deactivation, it must be the plugin). I would love to use your plugin, as it appears the best free solution to multi-site SEO, but I'm afraid I can't until this problem is resolved.

  3. Ben
    Member
    Posted 1 year ago #

    After poking around a little bit more, I found out this is because the plugin walks on the bloginfo function. From line 36 in sp-core.php:

    add_filter( 'bloginfo', array( &$this, 'delete_bloginfo_name') , 1, 2 );

    Unfortunately, it uses this to change the meta titles, so if I comment the line out the plugin becomes ineffective. Isn't there a better way? Or am I missing something completely?

  4. Kevin
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem. Id there any fix for this?

  5. Slava UA
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    SeoPress 1.2.4 (will be released in 10 minutes) should fix this issue. Please upgrade!

  6. knaveenchand
    Member
    Posted 1 year ago #

    It is still not fixed with 1.2.4 version of SEOPress.

    I have upgraded to 1.2.4 and activated it again but no luck. The site title and description continues to disappear whenever I activate SEOPress plugin. And when I deactivate this plugin, the site title and description appears normally.

    I am using buddypress default theme with latest buddypress plugin and latest wordpress version.

    Please help.

  7. ashbydesign
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same for me - have only just installed the plugin. I'm using Twenty Eleven as my blog theme.

  8. TPdaking#7782
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same for me. Site title does not show when activated. I installed and detected the issue last night. Hope this gets fixed...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic