WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site showing white blank page (10 posts)

  1. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm really baffled by this - hope someone can help.

    A friend of mine in Canada says my two sites only show white blank pages. I check, they're fine. I get a friend in the US to check, they're fine. I have people looking at the sites from Argentina, India, all over the place and they say it looks ok.

    Then I got to work, check from there, white page. Why?

    http://www.theenglishguy.co.uk/ - this is 2.2, just updated tonight - I recoded the theme over the weekend, all the latest bells and whistles, very few plugins installed and working

    http://www.richarddows.co.uk/ - this is 2.1.3 - theme designed about a month ago

    Please tell me if you get the odd problem, and if you fix it at all. It's driving me nuts.

    Richard

  2. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    http://www.theenglishguy.co.uk/

    I installed 2.2 on a sandbox just an hour ago. I got a whitepage. I went into my admin area

    for you, thats :
    http://www.theenglishguy.co.uk/wp-admin

    and re-clicked my chosen theme. Problem solved.

  3. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    Just tried that - the same thing happens on my friends' browsers. White page, nothing but.

    I check, it's fine.

    We've tried deleting cookies, refreshing browsers, removing plugins etc.,

  4. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    The odd thing is, I've used the same tags as other themes and they don't seem to have the problem. DOCTYPE, html, head (profile=), etc.,

  5. sevagd
    Member
    Posted 7 years ago #

    i had the same problem, i updated the PHP on my server.

  6. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm using Dreamhost, and they have php 5.2.1 on there, built Feb 21, 2007 so it's pretty new. I'll ask if they have seen any odd errors crop up.

    Why is it though that I can see my site(s), and some friends can, but others can't?

  7. cargawar
    Member
    Posted 7 years ago #

    I get a white page here too (The Netherlands), using FireFox

  8. cargawar
    Member
    Posted 7 years ago #

    Looks like the same problem I'm having: did you delete your default theme?
    I keep having this problem: my site switches to default theme every day, automatically... I had deleted all themes except the one I modded. Then, suddenly, white pages kept appearing.

    Someone pointed out to me I had to reinstall the default theme, for at least there would be a theme.
    That's what I did, but unfortunately this didn't solve the problem.
    Here's the forum thread: http://wordpress.org/support/topic/114702

    and my site:
    http://www.cargawar.com

  9. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok, here's what I did.

    I wrote to my host, they moved/deleted the plugin directory. Voila everything fixed. So one of my plugins was causing the issue.

    I was only using shortstat and spam karma though..

  10. jbbrwcky
    Member
    Posted 7 years ago #

    It was the nice-related-posts plugin, I must have had a bad/old copy. Fixed now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic