WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site not loading including wp-admin (3 posts)

  1. dallasm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, running multisite and multi-network,
    was editing theme files and tried to save, but server timed out, then nothing would load at all. Stays on the page but just a blank screen. Wasn't editing C-Panel or domain mapping or anything major.
    Other sites in the multi-network are still working including WP-admin
    No idea what I could have done or if its a hosting issue? Strange that it hasn't affected other networks (which are all parked domains pointing to same server as main blog is on: ie they are all subfolders in the main blogs directory, so thought they'd be down if it was a cPanel level problem.)
    Would appreciate anyone's input as I can't see where to even start with this as cannot access dashboard and don't want to mess with cPanel while I can't see the impact of changes I make.
    Thanks

    Dallas

  2. keesiemeijer
    moderator
    Posted 3 years ago #

    try
    - switching to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes using FTP or whatever file management application your host provides.

  3. dallasm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, keesiemeijer, I must have fixed this as you typed.

    I had edited the functions.php file and left a blank line: can't believe it killed my wp-admin page too though: that really sucks.

    This post helped me too
    http://www.colinmcnulty.com/blog/2008/07/08/solution-to-wordpress-blank-screen-of-death/comment-page-4/#comment-5461

    Thanks again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic