WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Site Layout Error ??? (12 posts)

  1. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    guys can u please check my site

    http://lankansonline.info/

    iv used Patricia Muller theme but.. even if change it to something else.. it doesnt change ...

    scroll the site to da bottom.. and the sidebar has gone down and the border are missing too..
    wat is this error ??

    plz help thanks

  2. bnordby
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm noticing the same problem on one of my sites. Navigation is pushed below the posts and background is missing.
    http://www.ncriverwatch.com/wordpress/

    I don't know what cause the behavior, it looks like a css positioning error, but I don't know where to begin looking. I'd love to know if anyone has found a way to fix this.

    Thanks in advance.

    Barry

  3. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    i dont think its some theme error.. becz i changed the theme but.. same thing happens in that theme also..

    so please help

  4. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    Search for sidebar here. It's a common problem with novice posters...

  5. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    yosemite .. tried so many threads.. and tried adding </div> to da index.. but nothing has been changed .. the theme index.php and sidebar.php are same as the ORIGINAL theme files...

    how can i clear this problem ??

  6. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    You could start with the invalid code:
    http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Flankansonline.info%2F

    If you had looked, you might have noticed this isn't a problem with index.php or sidebar.php.

    Either way, your sidebar currently looks ok in ff 1.5.0.6 and IE6.

  7. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    yes mate that true.. i didnt do nething.. bt its doing gud nw.. can u please explain wat happened ??

  8. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    oh ok now i guess i understand the fault.. its becz of some news that users put with a invalid coding ryt ??

  9. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yes, unclosed tags, imbalanced tags, images too large... Copying and pasteing from a word processor is a big cause, too.

  10. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    yeah thanks Yosemite.. thanks alot for pointing out this..

    keep it up man

  11. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    Welcome! Please mark this resolved then?

  12. Ravi_Wick
    Member
    Posted 7 years ago #

    thanks for pointing out that too.. otherwise im new to this support forums :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags