WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

site has gone blank (7 posts)

  1. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    One of the blogs I maintain, has gone completely blank.

    http://www.theweddingideasblog.co.uk/

    I've not really got any idea why, I found a bit of malicious code in the header but I've no removed that. Its still showing white.

    Any help would be extremely appriciated!

    Versi

  2. Since you found malicious code injected into your header, you have probably been hacked, and probably by the same thing that's sweeping GoDaddy, Network Solutions, and other poorly secured shared hosting providers. Stay calm and carefully follow this guide:

    http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked

  3. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    We've had this code on other sites, it seemed like it was from a bad dl.

    The site also has lost all web statistics etc, I'll have a read through all of that info. Thanks for the reply.

  4. If you're confident that the code simply came from a bad download, then it could just be a plugin interfering. Try deactivating all of the plugins. If that resolves the issue, reactivate each individually until you find the cause. If the admin interface is blank too, you'll have to force them to deactivate:

    http://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_to_deactivate_all_plugins_when_not_able_to_access_the_administrative_menus.3F

  5. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can't do that, no wp-admin.

    We think it maybe to do with our server.

    We're also getting

    Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /usr/home/customers/edjanes/www.site.co.uk/www/wp-settings.php on line 19

    But even when I look in the latest wordpress wp-settings.php that function is there.

    Its also only seeminly effecting root folders and no the sub ones.

  6. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    Also, turning off all the plugins had got one of the site back!

    Going through to see which was the problem now :)

  7. Did you follow the steps in the link that I provided to force the plugins to deactivate if you can't access the admin panel?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.