WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

site appears in all white, loses format (12 posts)

  1. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, I just recently transfer host, and although the database transferred, some of formatting of WP is lost.

    A picture can be seen here when I'm in the admin.

    http://farm2.static.flickr.com/1032/1279131718_a5ba60aef5_o.jpg

    Any help?

  2. whooami
    Member
    Posted 6 years ago #

    neato image -- now what is the url to the blog..?

  3. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

  4. mellink
    Member
    Posted 6 years ago #

        how did u fix it???
        I have the same problem..
        yours is working now...
        Rob

  5. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    err, I didn't fix it. It's still showing a white page. Now even missing more stuff :(. Any help?!?!

  6. remotesensingtools
    Member
    Posted 6 years ago #

    Where's your default template actually at? Did you upload the template and activate it?

    According to this, your CSS file doesn't exist at this time.:

    http://www.project-tideas.com/wp-content/themes/default/style.css

  7. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    sorry, but the host was upgrading. IF you click on the above css file, it's working.

    Help?

  8. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    bump

  9. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 6 years ago #

    Your website is redirecting to http://www.project-tideas.com, but your blog is set to be at http://project-tideas.com. That appears to not work properly. Try changing the URL in Options->General to the www version.

  10. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    you are a genius good sir. I thank you :D

  11. remotesensingtools
    Member
    Posted 6 years ago #

    Tideas, You should also make sure your host has to set-up to auto-direct your URL without the www.

    Currently, your site is only viewing with the www.

  12. Tideas
    Member
    Posted 6 years ago #

    Can you see if it's auto-directing now? It's doing it for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.