WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] site and admin page not loading (11 posts)

  1. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    I activated my site a few days ago and while i click on the lick to add a new page , i'm redirected and can't login anymore.The admin page no longer exsists.

    My sites pages aren't loading properly(no pics,only text) as well.

    Please help

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Are you able to login at all? If not, you'll need to access your site via FTP and deactivate that theme -

    http://codex.wordpress.org/Login_Trouble#Deactivate_Theme

  3. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    no luck...deactivated it but page was blank and admin still not loading.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deactivating your plugins - change the plugins folder name.

  5. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    still nothing working

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Are you doing this via FTP or are you logged in? Your site still shows the Alyeska theme so that's why I am asking.

  7. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've done it through http://ftp...did a fresh installation but after a while it started again

  8. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    is there anyway to identify the issue

  9. mireillesan
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're website is looking fine to me (firefox and chrome). Did you fix the issue already?

  10. mireillesan
    Member
    Posted 1 year ago #

    *your

  11. zaakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    I re-activated mt themes and plugins but was still the same.I left it about an hour and it just came right.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic