WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Site & Admin page disappeared after editing widgets (3 posts)

  1. reedster2
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am a newbie and tried to add a "badge" code to my widgets page. It made the site and the admin page disappear, even after I thought I had deleted the code and restored to normal. Seriously, when I type my site URL or the admin URL nothing shows up.

    Um, Help?

  2. Roscius
    Member
    Posted 2 years ago #

    You're experiencing the WordPress' White Screen of Death, if you Google it, you'll see lots of explanations.

    Sounds like you have some bad code in a plugin. If you have backups, you can try re-installing WP and your DB from backups. Otherwise you'll need to disable your plugins. You can do this by going to wp-content/plugins on your server and renaming all of the folders temporarily (put an x or something in the folder name). Hit your admin url and all of your plugins should deactivate. You can then rename the folders and log in to admin and slowly reactivate plugins until you isolate the plugin that is causing the problem. If you white screen again, just rename the last plugin folder for the plugin you reactivated just before the white screen and it should isolate the plugin that is causing the problem.

    My guess is it is the 'badge' plugin (obviously).

    With the plugin off you should then be able to remove the widget.

  3. reedster2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you so much. I called my host - Blue Host - and they were amazing. They had me reload the theme, which I had to re-personalize, but since I am a new blogger and had not really personalized it much this was no big deal. I was so relieved the content was all still there, and I was able then to go in and pull out the bad code. Whew.

    :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic