WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simplemaps no results displays + (3 posts)

  1. jbekefy
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have updated locations, set category tags, and yet when I do search on the page with the map installed, I get no results, even though all results are displayed below the map.

    When a location is added on the location page, the google locator int he smal thumbnail doesn't adjust to reflect the new location, or do I have to manually do so?

    I'm using WP 3.3.1 + Pagelines

  2. Glenn Ansley
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ah. It sounds like you may be on a shared server that has reached its API limit with Google. It appears your lat/lng isn't being converted. You may need to do the geolocation on a third party site before uploading to WP or uploading to another WP site that is on a different server.

  3. TokerCoughin
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a similar issue, I was trying to set up the .csv file so that each dealer had a list of all the brands they carried ( listed as categories ) and after I tried deleting / re-uploading the csv multiple times, it appears to have broken my search as a whole, always yielding "no results found"

    Could you confirm that this is indeed the issue, and also, can you tell me the easiest way to regulate this ?

    Here's the URL
    http://dev.eriksonmusic.com/dealers/

    Thanks in advance,

    Toker.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags