WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Tagging Plugin Issue (6 posts)

  1. startribe
    Member
    Posted 7 years ago #

    I installed the Simple Tagging plugin, and it seems to break my admin managing section. I am not able to access the categories section, and the manage posts page does not display the posts.

    Anyone have any ideas on what might be going wrong here?

    Thanks,
    Orion

  2. startribe
    Member
    Posted 7 years ago #

    ...giving this a bump and hoping for a solution. I know it is fairly unique, but I am hoping someone may have some ideas for trouble shooting.

  3. MichaelH
    Member
    Posted 7 years ago #

    Is it this plugin?
    http://trac.herewithme.fr/project/simpletagging/

    You've got the latest version of that plugin?

  4. startribe
    Member
    Posted 7 years ago #

    Oh, yes... I am sorry, I didn't post a link. I have the latest version of the plugin.

    I also tried Ultimate Tag Warrior (UTW), and it also broke my admin. UTW actually eliminated my admin, only a white screen showed up.

    Add Meta Tags plugin is working for me, but it lacks some of the features found in UTW & Simple Tagging.

    Just and FYI, here is a lists of my activated plugins:

    • Adhesive
    • Anarchy Media Player
    • bbPress Integration
    • BBpress Latest Discussions
    • Category Template Inheritor
    • Diagnosis
    • Post Image
    • Secure and Accessible PHP Contact Form
    • the_excerpt Reloaded
  5. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    If that's the old version of Adhesive, it's gonna cause you heartburn with your 2.1.x blog.

  6. startribe
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok, I disabled Adhesive 3.2, and enabled Simple Tagging. Simple Tagging works without Adhesive activated.

    I found Sticky 1.0 beta 2, an Adhesive upgrade:
    http://wordpress.org/support/topic/107236?replies=5

    With Simple Tagging active I installed and activated Sticky 1.0 and was given this message at the top of my webpage:

    WordPress database error: [Table 'content.wp_sticky' doesn't exist]SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.*, wp_sticky.sticky_status FROM wp_posts LEFT JOIN wp_sticky ON wp_sticky.sticky_post_id = wp_posts.ID WHERE 1=1 AND (post_type = 'post' AND (post_status = 'publish' OR post_status = 'private')) ORDER BY (wp_sticky.sticky_status = 2 AND wp_sticky.sticky_status IS NOT NULL) DESC, DATE_FORMAT(wp_posts.post_date,'%Y-%m-%d') DESC, (wp_sticky.sticky_status = 1 AND wp_sticky.sticky_status IS NULL) DESC, DATE_FORMAT(wp_posts.post_date,'%T') DESC LIMIT 0, 11

    I then disabled Sticky 1.0 and Simple Tagging. Then I enabled Sticky 1.0, and the admin and site worked fine. Then I enabled Simple Tagging and I was back to the same issue I had with in my first post (assuming it was a result of adhesive).

    Hmmm... getting closer, anyone more ideas?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic