WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Sidebar (in Index only) suddenly showing text in Italics (8 posts)

  1. fanelian
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm puzzled. I don't know what happened. I've only made some little modifications to the "Daisy Rae Gemini" template (I just changed the color scheme). IT was working properly, until recently.

    This is a blog I maintain for a friend of mine - she's the blogger, but I do all the coding, design (if any), etc. since she doesn't know HTML or anything remotely related.

    Suddenly, one day I noticed everything in the sidebar is in Italics, and there isn't anything in the style.css file in Italics. Also, in some posts, the color of the text changed from black to purple and then corrected itself back to black.

    I just don't know what the problem might be. I'm asuming my friend changed something, but I just can't find what, I don't see what might be causing the Italics, which only show in the main Index. If you go to any other page, it shows everything correctly.

    I've gone trough the code in the index, the sidebar and the Style.css files and can't find a thing (not a single "italics", nor "<i>")...

    The URL is : http://www.tochtli.net/espiroqueta

    Any clues as to what might be happening?

  2. racepics
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have the exact same problem ( http://www.bikesportnz.com ) but its also changed to BOLD as well as ITALICS - naviage away from the index page and everyting is normal again....did anyone find out a cure for this?

  3. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    If you had a shorter page somebody might take a look at the source code.
    You may want to try to correct the validation errors first.
    And if you are using the wysiwyg (tinymce) editor - that one tends to put all kind of unwanted tags in the posts.

  4. racepics
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok thanks - I didnt know what "validation" was so found this via google - http://wordpress.org/support/topic/62179?replies=3#post-407734
    Now for some reading and head-scratching.......

    cheers

  5. racepics
    Member
    Posted 7 years ago #

  6. Medizinische Abkuerzungen
    Member
    Posted 7 years ago #

    @racepics

    Server down?
    no connection - timeout?

  7. bran8464
    Member
    Posted 7 years ago #

    I used to have that problem and found it was caused by copying text (from quoted articles) into MS Word and pasting into the WP editor. I now tuse Textpad or Notepad and don't get the problem anymore. Word adds unwanted code that causes the problem.

  8. racepics
    Member
    Posted 7 years ago #

    Aha - thanks for that.
    I only do the maintenance on the site - someone else does all the postings. Most of the press-releases posted would either be emailed in html or send as a word.doc to him.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic