WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shuttershot Blog tab posts previewing dummy.pngs/grey boxes (5 posts)

  1. JohnnyD06
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, after some searching I cannot find anything related to the shuttershot theme and people having problems with blog posts displaying grey boxes or "dummy.png" icons in the post preview. When I click on the post the images appear fine...but when they are previewed on the initial blog screen they show up as a grey box. Here is my site.. I'm sure its something simple but I am a pretty big newb to WordPress (just started using it a couple weeks ago). Any help would be appreciated.

    Thanks,
    John

  2. makjla
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem on my website. :/

  3. lilljeni
    Member
    Posted 2 years ago #

    1. Go to Appearance - Editor
    2. Click on the Archives Template (archive.php)
    3. Find the following code:
    "><img class="postimg" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/dummy.png" alt="" />
    4. Select and delete the code
    5. Save the template
    Problem Fixed!! :)

  4. Juan Manuel Rey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have the same problem but with lilljeni's solution doesn´t work ...

    My website:http://losgalindosfs.webcindario.com/?page_id=9

    Help! please

    Regards

  5. Juan Manuel Rey
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have solved.

    When you add an image in an entry, you must give the option "outstanding image", and not to" add to the entry"

    Sorry for my English.

    Regards!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic