WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Upload Url and Path Enabler
[resolved] Showing following message after version 1.0.1 Update (11 posts)

  1. TheLastSamurai
    Member
    Posted 10 months ago #

    As title says the message is Upload Url and Path Enabler requires WordPress be installed. Please install WordPress. but every other thing working fine but the message is somewhat disturbing for me.

    Any idea how can it be removed? Thanks in advance.

    http://wordpress.org/plugins/upload-url-path-enabler/

  2. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi TheLastSamurai.

    This is strange, I've never seen such message. What WordPress version do you use?

    Greg

  3. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    I'm guessing the message is Upload Url and Path Enabler requires WordPress 3.5 be installed. Please install WordPress 3.5.

    In this case, it means you run a WordPress older than the version 3.5, so in short, you don't need my plugin :) (disable the plugin, the 2 fields should still be there)

  4. TheLastSamurai
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi ScreenfeedFr.

    I'm using 3.6.1 that's why it's strange to me also. Here is a screenshot for your reference

  5. TheLastSamurai
    Member
    Posted 10 months ago #

  6. bradwbowman
    Member
    Posted 10 months ago #

    I just installed this on network version of WP and It doesn't seem to be working either. It doesn't enable the options in the network section, or as an option under the individual sites in the media section.

  7. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @TheLastSamurai
    The version 1.0.2 is out, can you tell me if it solves the problem? I think I know where the problem is but I don't know why it triggers this message. Do you have some kind of plugin that check plugins dependencies/requirements/whatever?

    @bradwbowman
    The plugin is not compatible with MultiSite, but I'll take a look. I created the plugin in January so I can't remember why I disabled it for MultiSite. I'll stay in touch.

  8. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @bradwbowman
    If you go to "Network" -> "Sites" -> (choose a site) -> "Settings" you'll have a big list of all the settings for the site, and amongst them: https://www.dropbox.com/s/juj6dqgbi5tdvto/upload-url-path-multisite.png

    So, so far I think MultiSite sites don't need my plugin but I'll dig deeper this week-end.

  9. TheLastSamurai
    Member
    Posted 10 months ago #

    @ScreenfeedFr Yup you're right version 1.0.2 solves the problem. Thanks! :)

    And answer to the above question; No I don't have any plugin that check plugins dependencies/requirements/whatever.

  10. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @TheLastSamurai
    OK thanks. I really don't know where this message comes from, I wasn't able to find it in the WP code. Anyway, 1 problem down, 1 to go.

  11. ScreenfeedFr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @bradwbowman
    I confirm what I said earlier: those fields were not displayed in the media options screen before WP 3.5 if you use MultiSite.
    You will have to go to "Network" -> "Sites" -> (choose a site) -> "Settings".
    So I keep the plugin that way, it does nothing for MultiSite.
    Thanks.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.