WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

mb.YTPlayer for background videos
[resolved] Show a picture after video (9 posts)

  1. Kamil
    Member
    Posted 1 year ago #

    Could you add an option to show a picture after video is finished, in next version?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpmbytplayer/

  2. pupunzi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll add this as feature requests for next releases.
    Bye,
    M

  3. Kamil
    Member
    Posted 1 year ago #

    I mean I want to show a background image behind my posts but if there is not a video on the post, there is nothing on the background. So it would be nice if I can set a background image. After video is finished, I want from this plugin to show my background image.

  4. pupunzi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Kamil,
    If you set a background image to your page then it will be visible after the video is finished. Just do it via CSS:
    body{background: url(yourImagePath)};

    Bye,
    matteo

  5. Kamil
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you :]

  6. masteryo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm setting background after the video is finish , the problem is when the video is finish. Play icon from youtube it will appear for 1 second then it will hide.

    How to hide the video once it finish without seeing youtube play icon ??

    See the demo : http://demo37.cadr.sa/

  7. pupunzi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I just make some changes that should solve your problem; download and install the development version (http://downloads.wordpress.org/plugin/wpmbytplayer.zip) and let me know.

    Bye,
    Matteo

  8. masteryo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've updated to development version but the problem still there

    Please check again : http://demo37.cadr.sa/

  9. pupunzi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You're right,
    It was working only if the "control bar" was active.
    I just fixed that bug. Try downloading the development version again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.