WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7
Should it work with WP 3.7.1? (9 posts)

  1. facundov
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi everyone,

    I know that the plugin description says it is only compatible up to WP 3.6.1 but I upgraded my WP to 3.71 and Contact form 7 stopped working (mails are not being sent).
    Has anyone experienced the same and do you know any ways around it? I guess I cannot downgrade my WP but can edit some file in the plugin?
    Thanks in advance

    http://wordpress.org/plugins/contact-form-7/

  2. bryan.munch
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am having the same issue - mail is not being sent.

    Please help!

  3. krikabati
    Member
    Posted 9 months ago #

    Didn't work for me too.

  4. oliworx
    Member
    Posted 9 months ago #

    I had to remove all extra parameters from the input fields, then the emails are sent. This works for me:

    <div style="background-color: #ddd; padding: 10px 20px;">
    <p>Your Name<br />
        [text your-name] </p>
    
    <p>Your Email (required)<br />
        [email* your-email] </p>
    
    <p>Your Message<br />
        [textarea your-message] </p>
    
    [submit "Send"]
    </div>
  5. O Bloggueiro
    Member
    Posted 9 months ago #

    I'm having the same problem, from one moment to another the Contact Form 7 has left me send email's.

    I used the code that oliworx posted, still not working.

  6. redhorizon0289
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello group, I am having the same issue receiving email from Contact Form 7 after upgrading to WP 3.7.1 MU with CF7 v3.5.3

    After completing the form and submitting I am getting "Sent Successfully" but never receive an email.

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    @redhorizon0289: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

  8. MillionsHomePages
    Member
    Posted 9 months ago #

    I´m having exactly the same problem with contact form 7 after upgrade to WP 3.7.1, was working ok with WP 3.6.1.
    The oliworx code is not working for me, any suggestion how fix this problem ?
    Appreciate some help
    Regards

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    @MillionsHomePages: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic