WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Arconix FAQ
[resolved] Shortcode 'Group" not working (5 posts)

  1. Conay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    On my website http://newsite.conay.co.uk/faq/ I cannot get the shortcode to work properly.

    Simply using '[faq]' brings up all the FAQs (which I don't want to happen, as we're going to have two separate FAQ pages), but following what it says on the wikipage, I tried limiting it to a single group: '[faq group="General"], but it doesn't work - nothing appears.

    Any help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/arconix-faq/

  2. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Conay,

    Thank you for using my plugin and I apologize for the problem you're having. I'm not certain, but I believe that the group slug is case sensitive ("General" is not the same as "general"). Can you try setting it to lower-case and letting me know if that fixes it?

  3. Conay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi John,

    Thanks for your response.

    It worked :D Thanks!

  4. Conay
    Member
    Posted 1 year ago #

    (I feel stupid now....)

  5. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    lol... no worries. It's one of those silly things you don't think about until it hits you. I'll clear up my documentation on that little detail.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.