WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Polylang
Settings page blank @ 0.9.5 (5 posts)

  1. jussi.r
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey,

    I updated from 0.9.4 to 0.9.5 and when I go to the settings page I see a page wich is compeletely blank.

    I turned error reporting on at index.php of my wordpress root but didn't get any error messages.

    http://wordpress.org/extend/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you make an automatic update or a manual update via FTP? If you used the first method, can you try the second?

  3. jussi.r
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did manual update via SCP. Automatic update doesn't work (failed to connect).

  4. jussi.r
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did the update just by transferring new files to the server and replacing old ones. I didn't delete everything first.

    How does the automatic update do it?

  5. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's not a "wrong" way to do (except that it would not delete old files if they are not used anymore: but I did not delete any file between 0.9.4 and 0.9.5).

    The automatic update deletes all files and then copies the new one. But it seems that sometimes it goes wrong (I personnally never experienced this but I know about such bad experience).

    Is the url correctly formed?
    http://yoursite/wp-admin/options-general.php?page=mlang
    Could you try other tabs such as:
    http://yoursite/wp-admin/options-general.php?page=mlang&tab=settings

    You can also look for conflicts with other plugins or a theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags