WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitter Widget Pro
[resolved] Setting "items to display" to 1 prevents Twitter Widget Pro from updating (2 posts)

  1. aendrew
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've posted in a few other issues, but figured it might be worthwhile to give the problem I'm having its own in case it's a separate issue. Note that I'm using PHP 5.3.2, WordPress 3.4.2 and Twitter Widget Pro 2.4.1, on three different machines (local, staging and production all exhibit the same behaviour).

    If I have "items to display" (in the widget, not sure about main config page) set to 1, nothing updates and I get tweets from several days ago (Oddly, if I change protocol to SSL, I get a tweet that's one older than the other old tweet). If I set it to more than that, I get the most recent tweets.

    Quite an odd issue, but nothing I can't fix with a bit of CSS. That said, it might be related to all the other "Ermahgerd, nothing's updating!!11!" issues currently open.

    (Thinking about it, it's odd that "1" has different behaviour from all other integers. Think it might possibly be PHP's silly typing behaviour -- instead of seeing it as an integer, it's seeing it as "TRUE"?)

    Thanks! Quite like this widget...

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-widget-pro/

  2. aendrew
    Member
    Posted 1 year ago #

    It ended up having nothing to do with the number of tweets selected. Closing issue; see: http://wordpress.org/support/topic/plugin-twitter-widget-pro-tweets-not-updating-hosting-incompatibility-with-tlc-transients?replies=7

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.