WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Domain Mapping
Setting domain as primary - breaking css & plugins (4 posts)

  1. asmayasrib
    Member
    Posted 12 months ago #

    I am using a multisite installation (with subdirectories). I used the plugin to map domain.com and http://www.domain.com to site id 9.

    This opens the myprimarydomain.com/domain site when domain.com is accessed.

    HOwever, when I check one domain.com or http://www.domain.com as 'primary' domain, it works as expected and shows the site myprimarydomain.com/domain in the url http://www.domain.com.

    All is working well except that some of my plugins are broken and css doesnt seem to work.

    The moment I remove the 'primary' checkbox it works fine again.

    Plugins in use: REsponsive Slider, ( I tried even meteor slides).

    Please help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    I would need a link to your site to have a look before I could suggest what might be the issue.

  3. asmayasrib
    Member
    Posted 12 months ago #

    Please check liliuminn.com - this is the sub-site that is having problems. It works fine while I do not make the domain primary (checkbox), but only get redirected to makehotelwebsite.com/lilium.

    The moment I change the url to primary (either http://www.liliuminn.com or liliuminn.com), the css breaks in places and plugins don't work.

    Thank you for looking into the issue.

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    Have you tried turning off every plugin in that site? Have you tried one of the Twenty--- default themes with the site to see if the CSS loads ok?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic