WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Setting a Featured Image (7 posts)

  1. Mark
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have just updated to the 3.5 version of WordPress and have stumbled across something. When I try to set a new 'Featured Image' it takes me to the new Media Library, but the new library doesn't show the old images I have previously uploaded via 'Add Media'.

    Plus when I try and upload a image, it show's it uploads, but after it's meant to be completed, it comes back with;

    "An error occurred in the upload. Please try again later."

    Any help or advice?

  2. Andrew Nacin
    Lead Developer
    Posted 1 year ago #

    Still an issue?

  3. OutThisLife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still broken...

  4. markus.spingler
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've the same problem. Is there a bug fix planned?

    Thanks for your replay in advance.

  5. qassoom
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey! Here too!!!

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    WordPress 3.5 is no longer in beta, so, please post your own topic.

  7. Avi Jit (skyhitblog)
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem in my blog. It was due to some bugs on the beta build. But I see that the problem is fixed in the latest releases.

    Yes, beta versions carry some bugs and so we should always update after checking the forums. I think if it's not fixed then you ccan make a new thread and get some help..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic