WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Server problem related to Custom Field Images plugin (3 posts)

  1. snthr
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello.

    I'm trying to get scribu.net's Custom Field Images plugin working on a site. I tried to install the plugin and got this message:

    Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /blah/blah/blah/blah/blah.com/wp-content/plugins/custom-field-images/custom-field-images.php on line 72

    I'm not much of a PHP person, and I did a couple of searches but I couldn't find much more info about this error.

    So, on a hunch, I decided to try and install the same plugin on a totally different site, on a different server, just as a test. It installed fine -- no errors.

    How do I get it to work on the first site?

    Thanks.

    Edited to add...

    Site #1 is running WP 2.8.2, totally up-to-date. Site #2, where the plugin worked, is running 2.8

    Edited, again...
    I just tried to get the Breadcrumb NavXT plugin working, and got a similar problem. This plugin is actually two plugins: NavXT Core and NavXT Administration Interface. The core activated fine, but the admin interface gave me this:

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /blah/blah/blah/blah/blah.com/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/breadcrumb_navxt_admin.php on line 49

    Any ideas?

    Thanks...

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Different version of PHP running on each server?

  3. snthr
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yep, it was a PHP problem. Updated to PHP 5.2, all working now. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic