WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Image watermark
[resolved] Select Image Button not Working (7 posts)

  1. adewalelagos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for this great marketing plugin, am having a problem with the plugin with my website. The select image button is not working.

    My site here: http://www.naijaurban.com/

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-image-watermark/

  2. Amir
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Like i said on plugin homepage comments. I wish to help you but you should give me more information.

  3. Amir
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I found out why the plugin did not work. One file was missing from the plugin package, now is ok. You should deactivate and delete old plugin and download new file from WordPress plugin repository.

    Sorry for inconvenience.

  4. Mooshon
    Member
    Posted 1 year ago #

    Plugin is exactly what I'm after but had the same problem as above I'm afraid.

    Just downloaded the latest version. In admin, after you have browsed for your watermark image, the page auto refreshes and removes your image.

  5. Amir
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    After you click on "Select image", upload or choose existing one from Media Library and click "Set as watermark", normal behavior of plugin is to refresh page becouse.

    That is no actually refresh, its submiting form for saving changes (just in case when you select image, and new one appear, you can forget to save if no other parameters changing)

    After that if you get blank text box and text "No image selected" is sign that your image is not acceptable. Ie you try to upload image that is no .JPG or .PNG

  6. Mooshon
    Member
    Posted 1 year ago #

    That was quick, you're on the ball :)

    K that makes sense, though I'm trying with png's and jpg's saved-to-web from photoshop with no luck at the mo.

    Yep just getting the blank box with 'No image selected!'. Trying different image option to see if anything gets through.

  7. Amir
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I really don't know why you have that issue.

    You can try to manually enter url to image you have previously uploaded to your site. Find that image in Media library, copy url to original image, paste it into text box on plugin options page and save settings..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.