WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
[resolved] Secure / not secure issues on WP site (6 posts)

  1. Norris416
    Member
    Posted 3 years ago #

    My URL is stiblermortgages.com

    I'm trying to use HTTPS solely on stiblermortgages.com/mortgage-application - but I'm getting the error / warning that some elements on this page are not secure. I've tried it with and without the actual form plug in and still have the issue.

    Currently I'm using Internal HTTPS Elements and Force SSL Exclusively options. I've tried others as well.

    Here is something I've noticed. If I tell IE 'yes' I only want to load secure items, the header image / logo won't load. If that is the issue - and I'm hoping you can tell me if it is - how do I fix it?

    Please help, this new and unexpected issue is a nightmare for me.

    Thank you!

  2. Norris416
    Member
    Posted 3 years ago #

    Nevermind, I fixed it.

    Thank you!

  3. kendawes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Norris,
    I have the same problem... Can you share what you did to fix it?

    Thanks!
    Ken

  4. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi kendawes,

    If you go the FAQ, there is a question that gives instructions on how to identify what elements are not loading over HTTPS. If you have trouble fixing the elements, please create a support topic here and I'll take a look at it for you.

    Thanks,
    Mike

  5. kendawes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike!
    Thanks for the reply. Actually, I figured it out and once I straightened out the urls for the items - all was good. :-)

    Thanks!
    Ken

  6. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Glad to hear it. If you have any issues, just start a topic and I'll take a look. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic