WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Second Admin Can't Upload (8 posts)

  1. Leovenous
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello, I added another admin to my WP install and we learned she cannot see the Upload/Browse bar beneath the post. It's not there. She can access the Uploads tab, but that is all. It is critical she have that Upload/Browse capability.

    What could be causing this?

  2. carlok
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've just added a second admin to my wp but it didn't happen what you describe. The Upload is there. Did you install some strange plugin? Did you try with a clean/test wordpress on the same machine?

    I know it's not a big answer but it's the best I can do at the moment with your description.

  3. sage7
    Member
    Posted 6 years ago #

    I tried creating a second admin and received an error code:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\andrewsrantz\wp-config.php:1) in C:\xampp\htdocs\andrewsrantz\wp-login.php on line 12

    any ideas why this happened?

  4. carlok
    Member
    Posted 6 years ago #

    It seems to be an ob_flush problem. Is it related to Leovenous?

  5. Leovenous
    Member
    Posted 6 years ago #

    Okay, no I had the Inline Images plugin that I didn't need anyway. I disabled it but it didn't fix the problem, but it did, because I then created a test admin and it worked fine.

    So I think now that the pligin is disabled I can re-create the real second admin account and be good.

  6. Leovenous
    Member
    Posted 6 years ago #

    Oh my...

    This is a winner for strangeness.

    I created her new admin account... logged in myself and verified I saw the Upload/Browse area.

    She logs in... nothing. She even sent me a screenshot. Nothing. I sent her a screenshot of me in her login... its there.

    We're both using Firefox on a Windows PC. I can't fathom why that is.

  7. Leovenous
    Member
    Posted 6 years ago #

    Okay, turns out she had McAffee security service on and somehow that was blocking her ability to see the Upload/Browse dialouge. Thats so strange cause everything else was working fine.

    Oh well, thats why I use ZoneAlarm I guess.

    Resolved.

  8. carlok
    Member
    Posted 6 years ago #

    We're both using Firefox on a Windows PC.

    Ok... this is a problem :)
    Thank you for your answer.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic