WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Search Results for '' above posts!? (4 posts)

  1. WoodiE
    Member
    Posted 9 years ago #

    Currently I have my permalink structure setup like so:

    /articles/%postname%/

    And when I'm at my home page which and click on a entry title the page comes up just fine however above the blog entry title I'm giving this message:

    Search Results for ''
    Did you find what you wanted ?

    Even if I remove my current peralink structure I'm still getting the same message above my posts. Any suggestions as to why this is doing that?

    -WoodiE

  2. Do you still see the error when using the WordPress Default Theme?

  3. jayess
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm only new to this stuff, but isn't the message defined in one of the PHP files? For example, mine is set to do this also - with that exact same message - and that's because it's defined in my search.php file. If I edit or delete this message in this file, then it will no longer appear.

  4. WoodiE
    Member
    Posted 9 years ago #

    macmanx - Well it looks like a template error. I've switched back to the default and classic themes and the site works fine. It's odd because it was working just fine then just started doing this, but I guess I'm back to the drawing board to figure out what in this custom theme is causing it. Thanks!

    -WoodiE

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.