WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Search Everything bug (12 posts)

  1. wolkanca
    Member
    Posted 5 years ago #

    <input type="checkbox" id="search_drafts" name="search_drafts" value="true"  			<strong> /></strong>

    /> yok!.

  2. Chris_K
    Member
    Posted 5 years ago #

    Huh?

  3. wolkanca
    Member
    Posted 5 years ago #

    <p><input type="checkbox" id="search_drafts" name="search_drafts" value="true"  <?php if($options['SE4_use_draft_search'] == 'true') { echo 'checked="true"'; } ?>
    			       			<label for="search_drafts"><?php _e('Search every draft','SearchEverything'); ?></label></p>

    108.

  4. Chris_K
    Member
    Posted 5 years ago #

    It would be good if you could give a hint as to what the perceived issue is.

    What are we looking for?
    What doesn't work?
    Are there error messages?
    What's "108"?

  5. 112502
    Member
    Posted 5 years ago #

    I believe it's "Officer Down" or "Needs Assistance." *snicker*

    Anyway...

    http://www.blogitude.com/2008/06/22/fix-search-everything-26-setting-issues/

    *thumbs up*

  6. Dan Cameron
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks guys.

  7. Lazy79
    Member
    Posted 5 years ago #

    i have another bug since 4.6.x:

    i cannot save my settings (in two blogs), the save button just does nothing.

  8. Dan Cameron
    Member
    Posted 5 years ago #

    Lazy79: Please check version 4.6.1. If it still occurs what browser?

  9. Dan Cameron
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'll get it fixed tonight.

  10. Lazy79
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi DanCameron,

    it is still in 4.6.1 - i thought the fast new version because of the bug but it wasn`t. it is not really a big problem for me, but maybe for others.. ;)

    have a nice evening

    greetings

    chris

  11. hedgeworld
    Member
    Posted 5 years ago #

    Lazy79- It looks like the closing of the form tag comes before the submit button in SE-Admin.php. Just move the </form> tag from line 116 to line 123 and it should work.

  12. stirlyn
    Member
    Posted 5 years ago #

    Dan, got a problem with the admin search functionality on Manage > Posts which seems to stop working when the plugin is enabled. Can you shed some light?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic