WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

itemprop WP for SERP/SEO Rich snippets
[resolved] schema.org/Review ?? (5 posts)

  1. indevd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    It was working well until the latest update. For some reason all blog articles now have Type: http://schema.org/Review; Type: http://schema.org/Rating; Type: http://schema.org/Product and Type: http://schema.org/Offer. But it's not a commercial web-site - it's a blog. What could go wrong? Before that it was always schema.org/Article. In the article editor a widget Turn On/Off review mode is OFF.

    Any ideas?
    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/itempropwp/

  2. indevd
    Member
    Posted 1 year ago #

    P.S. also thumbnail image links disappeared from the description ...

  3. indevd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Got it, solved by a simple commenting out of include_once(SMCIPWPM.'/itemprop_review.php'); at the very bottom of the plugin.
    Maybe someone would need http://schema.org/Review, but not me. Maybe it's worth adding a checkbox in the setting wheather to use this mode or not...

    Thanks anyway for a great plugin!

  4. Umbrovskis.com
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    funny... will check.

    There are settings for "Maybe it's worth adding a checkbox in the setting wheather to use this mode or not..."; Just under post content area.

    If I have not messed up something, they should be there.

  5. Umbrovskis.com
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    found mistake. Fixed in version 3.3.5;

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.