WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

P3 (Plugin Performance Profiler)
[resolved] Scan Grayed Out, can't run (7 posts)

  1. khanyaphoto
    Member
    Posted 10 months ago #

    I just installed this plugin and activated and was very excited to use it but something doesn't seem right.

    I go to the plugins page under tools and click start scan, then the entire browser window is grayed out and two windows are opened (also grayed out) one looks like my site and the other is a little window titled Scan Name. With buttons Auto Scan or Manual Scan and a text box with info already entered. I am able to move mouse but clicking on buttons does nothing, I can change text in the box but that also does nothing, all I can do from here is press escape 2 times to exit out and go back to a non grayed out dash.

    The window says to enter the name of a previous scan to continue scanning, I never scanned before so that isnt possible.

    I am running the Photocrati Theme.

    Have this been seen before?

    I have a screen capture but do not see how to attach an image here.

    thank you

    http://wordpress.org/plugins/p3-profiler/

  2. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 10 months ago #

    Hi khanyaphoto,

    Can you upload the screenshot to imgur.com and post a link? Or you can e-mail it to me at kpayne -at- godaddy -dot- com.

    Have you tried reverting back to the twenty thirteen or twenty twelve themes to see if the problem goes away?

  3. khanyaphoto
    Member
    Posted 10 months ago #

    http://i.imgur.com/knbW5j2.png

    yikes revert to another theme might be tricky there is a lot of custom css and other theme specific setting that might be lost and would be tiresome to recreate

    thanks

  4. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 10 months ago #

    You have some extra CSS/JavaScript being printed out in your admin pages. This could come from a plugin or your theme. The only way to tell is to revert your theme and to your disable plugins, then re-enable them one-by-one.

    If you have a dev site, you could test on that.

  5. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 10 months ago #

    Hi khanyaphoto,

    Did my last suggestion help?

  6. Max Pen
    Member
    Posted 10 months ago #

    I got this from the slideshow manager, anyway to let them both work?

    Or I could just deactive it whenever I want to use this plugin. XD

  7. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 10 months ago #

    Hi master412160, have you followed up with the author of slideshow manager?

    Generally, these types of issues are addressed by following the example code on the codex under "Link Scripts Only on a Plugin Administration Screen"

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.