WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

safari/ doesn't work after1st day??? (5 posts)

  1. theninthchild
    Member
    Posted 8 years ago #

    i'm using safari. site: http://www.theninthchild.com for some reason the site only worked for one day, then stopped and the nice blog page disappeared and a text page takes its place. nothing i've tried seems to work, clearing caches, cookies, etc. have been trying to send test blogs to myself w/ no luck. any suggestions???

  2. lxg
    Member
    Posted 8 years ago #

    I have the same when watching your site. This is not browser-specific, but for some reason, the css file doesn't load. It definitely is there, one can download it with the link given in the page's head.

    But e.g. the W3C CSS validator won't find it either.

    Please try to replace your css link in the header.php file with
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />

  3. theninthchild
    Member
    Posted 8 years ago #

    thankyou!! sorry if this is stupid but where would i find the header.php file??

  4. lxg
    Member
    Posted 8 years ago #

    You should find it in /wp-content/themes/<YOURTHEME>/, where <YOURTHEME> is the directory of the theme you're currently using.

  5. IIIIIIIV
    Member
    Posted 8 years ago #

    You sure you have your frames all sorted out properly?

    Should ditch them anyway, more trouble than they're worth.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic