WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Reader won't show full content of blog post (10 posts)

  1. blakesinclair
    Member
    Posted 4 years ago #

    Somehow my blog posts are showing 2 line summaries in an RSS reader. I have the button checked in "Reading" to "Full Text", but it only shows 2 lines in an RSS reader.

    It does this in Google Reader, NetNewsWire and ByLine (iphone).

    Why! I'm pulling my hair out trying to fix this!

    http://www.socialpurgatory.com/blog

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Your RSS feed is fine - especially when you take into account that your posts don't contain that much text. The display issues you're seeing relate to display settings for those RSS readers rather than anything in WordPress.

  3. blakesinclair
    Member
    Posted 4 years ago #

    What reader did you test it in? It shows only a summary in my netnewswire reader, and google reader. your reader is showing the full images and text?

    i tried unsubscribing, and resubscribing, and it still didn't work.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Sorry - I used Firefox 3 so I didn't see the images. But I also checked the underlying code of the RSS output and it does include images.

  5. blakesinclair
    Member
    Posted 4 years ago #

    So has anyone actually tested it in a reader? Am i the chosen one in wordpress land that doesn't get full content output to an RSS reader?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    The full content is being output from what I could see in the source code of the RSS feed. For example

    <content:encoded><![CDATA[<p>I had a fun Halloween.  My band did 4 Black Flag cover sets in 3 days.  </p>
    <p>We played Seesquat with Hunky Punkz.<br />
    <a href="http://www.flickr.com/photos/socialpurgatory/4072387968/" title="hunky punkz by Blake Sinclair, on Flickr"><img src="http://farm3.static.flickr.com/2494/4072387968_f193c9b2be.jpg" width="375" height="500" alt="hunky punkz" /></a><br />
    <i>Hunky Punkz by me.</i></p>
    <p>And Wreckroom with Concussions and a Murder City Devils cover band.<br />
    <img src="http://farm3.static.flickr.com/2472/4072174288_3c01907afb.jpg"><br />
    <i>Black Rats by <a href="http://www.jbeckerphoto.com" target="_blank">Jenn</a></i></p>
    <p>After a month of practicing only Black Flag, I’ll be happy to start writing original stuff again.</p>
    ]]></content:encoded>
  7. superbadgirl
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have seen this problem over and over with no solution, except everyone from WP saying "it's fine!" and a lot of users saying it doesn't work. I have "full" selected in my reading settings, and in Google Reader (in Chrome as well as FF) I get truncated feeds. Turned off feedburner, uninstalled related plugins, same thing. All my readers say the same thing, wondering why I won't publish a full feed - to which I can only reply "I'd like to."

    http://x.superbadgirl.com/blog is my blog's address, and any help other than "it's not broken" would be much appreciated. Obviously there is SOME issue, if it's broken for me and everyone else trying to read it.

  8. http://x.superbadgirl.com/blog/feed

    Your feed is working perfectly, it's displaying full content, and it's perfectly valid:

    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fx.superbadgirl.com%2Fblog%2Ffeed

    There is one warning regarding the embedded Youtube video, but it's quite common and shouldn't break anything.

    Honestly, there's nothing more to say besides "it's not broken."

  9. adroit_raj
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am facing this problem for last one week. My blog is - http://www.bookmyroomz.com/blog/

    It was working fine till last week, and now the feed is showing only 1 line (the first line of the content). And I have tested it over all readers / browsers, but no use. :-(

    I would request your help.

    Thanks,

    Raj

  10. adroit_raj
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am facing this problem for last one week. My blog is - http://www.bookmyroomz.com/blog/

    It was working fine till last week, and now the feed is showing only 1 line (the first line of the content). And I have tested it over all readers / browsers, but no use. :-(

    I would request your help.

    I was able to resolve it by - changing the Feedburner Plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic