WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS not showing full feed (the raw RSS, not Feedburner, settings verified) (8 posts)

  1. Brandon Kraft
    Happiness Engineer
    Posted 3 years ago #

    Site: http://www.brandonkraft.com/
    Feed: http://www.brandonkraft.com/b/feed/rss/
    Verified by viewing source (e.g. not a browser issue)
    Settings->Reading: Full-text
    Theme: zbench.

    Originally, I thought this was a FeedBurner problem, so I deactivated and started looking at the raw feed.

    Any suggestions on anywhere to look on why the RSS feeds are not showing full-text?

    Thanks,
    Brandon

  2. jkovis
    Member
    Posted 3 years ago #

  3. Brandon Kraft
    Happiness Engineer
    Posted 3 years ago #

    That works, so I'll move my FeedBurner over to that. Thanks!

    I'd still like to understand why the /rss/ feed didn't work.

    Thanks again--been a headache for awhile.

  4. jkovis
    Member
    Posted 3 years ago #

    /rss outputs a feed based on the RSS 0.92 standard while /rss2 outputs a feed based on the RSS 2.0 standard.

  5. Moogle Stiltzkin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Kraft, i also use Zbench and have an issue with the RSS not working.

    But my problem is, it doesn't on chrome.

    But it works on IE and firefox.

    Anyway i've reported this to zwoo the zbench author, hope he comes up with a fix.

  6. Moogle Stiltzkin
    Member
    Posted 3 years ago #

    I found out that if i go to

    zBench Theme Options

    then RSS URL

    I use this link, and the RSS feed works.

    http://feeds.feedburner.com/Mognet

    So no problem. However i a bit curious why if you don't do this, the RSS doesn't work in Chrome :{

  7. Andrew Norcross
    Member
    Posted 2 years ago #

    Google Chrome still doesn't render RSS feeds on it's own. You'd think they would have that in there by now, but they don't.

  8. jakubc
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello I seem to be having a similar problem, could anyone please help:

    I am trying to add the following Blog/Podcast feed:

    http://jakechec.com/?cat=1

    into feedburner. It does work however only 8 episodes are listed in the feed when there should be 80.

    http://feeds.feedburner.com/jakechec/test4

    PLEASE HELP THIS NOOB!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic