WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Links Problem (10 posts)

  1. llama
    Member
    Posted 10 years ago #

    I just setup WP 1.2 and things seemed to be working fine until I started checking my RSS feeds. For some reason even though I'm using what I believe is the correct html tags for links they aren't showing up on my RSS feeds. They show up just fine when using the website, but getting them by RSS hasn't worked yet.
    I'm quite frustrated and an admitted noob, so any help anyone might have would be greatly appreciated.
    site: http://www.holeinthebox.com
    rss: http://www.holeinthebox.com/wp-rss2.php

  2. randybrown
    Member
    Posted 10 years ago #

    You're not alone. This seems to be an error in the way WP is creating the RSS.
    Also, I noticed that there doesn't seem to be a difference in the feed when I've selected "summary" or "full text" - it always creates the feed in summary. This probably has to do with this snippet from the wp-rss(2).php file:
    <?php if (get_settings('rss_use_excerpt')) : ?>
    <description><?php the_excerpt_rss(get_settings('rss_excerpt_length'), 2) ?></description>
    <?php else : ?>
    <description><?php the_excerpt_rss(get_settings('rss_excerpt_length'), 2) ?></description>
    <content:encoded><![CDATA[<?php the_content('', 0, '') ?>]]></content:encoded>
    <?php endif; ?>

  3. mog
    Member
    Posted 10 years ago #

    Link at top of feed links to post and feed looks very clean, no html, problem no html no links. And I switched it to full text and it didn't work, no difference. Hey, happy have a feed.

  4. llama
    Member
    Posted 10 years ago #

    Well.... I do realize the way WP is creating RSS feeds is a problem. Does anyone know how to fix it is what I'm really getting after?

  5. randybrown
    Member
    Posted 10 years ago #

    llama - I pointed out one of the problems in my message above. The same call seems to be included for both excerpt and full text listings. I made the change in my local setup, but WP doesn't seem to have a settings for rss_full_text. Looking in the admin options-reading.php, it uses rss_use_excerpt for both the excerpt and full text radio buttons.

  6. llama
    Member
    Posted 10 years ago #

    I realize the problem with the summaries however it comes second to the fact that valid links don't show up in the RSS feed from my blog.
    I use the (Text) html tags and still can't figure out why the links show up and work perfectly when my blog is viewed from the web, but not when viewed by RSS.
    The summary issue is second do that one. If anyone has an idea how to fix that issue I'd be deeply indebted. It didn't work under 1.2-Stable so I'm now using the 1.3 Alpha relsease from the CVS and having the same issue.
    Thanks in advance....

  7. llama
    Member
    Posted 10 years ago #

    I realize the problem with the summaries however it comes second to the fact that valid links don't show up in the RSS feed from my blog.
    I use the '(Text)' html tags and still can't figure out why the links show up and work perfectly when my blog is viewed from the web, but not when viewed by RSS.
    The summary issue is second do that one. If anyone has an idea how to fix that issue I'd be deeply indebted. It didn't work under 1.2-Stable so I'm now using the 1.3 Alpha relsease from the CVS and having the same issue.
    Thanks in advance....

  8. llama
    Member
    Posted 10 years ago #

    I realize the problem with the summaries however it comes second to the fact that valid links don't show up in the RSS feed from my blog.
    I use the proper href html tags and still can't figure out why the links show up and work perfectly when my blog is viewed from the web, but not when viewed by RSS.
    The summary issue is second do that one. If anyone has an idea how to fix that issue I'd be deeply indebted. It didn't work under 1.2-Stable so I'm now using the 1.3 Alpha relsease from the CVS and having the same issue.
    Thanks in advance....

  9. Kerim
    Member
    Posted 10 years ago #

    Has anyone figured this out?

  10. Kerim
    Member
    Posted 10 years ago #

    There is another thread on this. Post your answers there:
    http://wordpress.org/support/index.php?action=vthread&forum=3&topic=6428&page=-1#8

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.