WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Feeds parse the ALT values of images. How to stop this? (7 posts)

  1. theMaxx
    Member
    Posted 8 years ago #

    The RSS of my blog shows all the ALT values of images I put in my posts. This is making my RSS all messy. I searched but foud nothing.
    Thanks

  2. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    I don't see what you are talking about. How about a link to the offending rss feed?

  3. blazzinmatt
    Member
    Posted 8 years ago #

    http://themaxx.ca/?feed=rss2

    That is the RSS feed of his blog.

  4. James
    Happiness Engineer
    Posted 8 years ago #

    I don't see anything wrong with your feed. It is functioning properly, and it is also perfectly valid.

    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http://themaxx.ca/?feed=rss2

  5. theMaxx
    Member
    Posted 8 years ago #

    I removed the ALT from all my pictures in my post as it was polluting my feed. I just created one as a test.
    My feed:
    http://themaxx.ca/index.php/feed/

    The post with the ALT
    http://themaxx.ca/index.php/2005/10/the-hidden-door-company/

    Thanks

  6. theMaxx
    Member
    Posted 8 years ago #

    Oh how embarrasing! I found a partial awnser.... it seems to only show up in the tool-tips of Sage under Firefox. Though if the feed is rendered in the window, the problem doesn't exist. It might sound like Sage problem but of all my feeds, mine is the only one having that problem... Who knows...
    Thanks alot to everyone for checking out my problem.

  7. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Glad you figured it out, but I don't see a problem in my Sage implementation.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags