WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS feeds not working (5 posts)

  1. johndove523
    Member
    Posted 2 years ago #

    please see url http://caspca.org

    In the footer on the right, there are three feeds, Blog, News, and Comments. Comments work, the first two do not. The categories are set correctly. The site has recently undergone some htaccess changes pointing to the root from a subdirectory, which I can only guess is the cause. I'm relatively new to WP and don't know what I need to do to get these feeds working again. Any help is appreciated.

    <div class="right">
    			<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/rss.png" alt="rss" id="icon-rss" />
    			<a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/?cat=7&feed=rss2">
        			<?php _e('Blog','gravy'); ?></a>
        		 &bull;
    			<a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/?cat=8&feed=rss2">
        			<?php _e('News & Press','gravy'); ?></a>
        		 &bull;
        		<a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">
        			<?php _e('Comments','gravy'); ?>
        		</a>
    		</div>
  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    The blog feed is here, http://caspca.org/feed

  3. johndove523
    Member
    Posted 2 years ago #

    K,

    I'm sorry, what do I need to do to the feed code in the footer.php?

  4. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Maybe in your theme options but where this is, http://caspca.org/wordpress/?cat=7,1&feed=rss2 is where you need to change it.

  5. johndove523
    Member
    Posted 2 years ago #

    I fixed it. Referred to the original footer code, correct code for blog feed is

    <a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">
        			<?php _e('Blog','gravy'); ?>
        		</a>

    Thanks. : )

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags