WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] RSS Feed stripping HTML (6 posts)

  1. MrDoug
    Member
    Posted 7 years ago #

    So here is the feed I'm talking about...

    feed://www.puttertalk.com/feed/rss2/

    As you'll see, it is stripping all the HTML out of the content.

    Here is what I've tried doing...

    Changed the author to a person, and not the Admin...

    Upgraded to 2.1.3...

    Checked the wp-rss2.php file...

    I'm showing "Full Text" in Options > Reading....

    ...and I'm still not showing anything.

    If I change it to "Summary", it shows the Images that I have in the Excerpt...but I want the whole article shown.

    Here is an example of one of the reviews that I want the pictures shown from.

    http://www.puttertalk.com/2007/04/06/machine-m1a-prototype-review/

    but on the RSS2 feed, it just shows a big-ole block of text.

    Help!?!

  2. MrDoug
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok, so riddle me this...

    I re-installed everything, and it works fine, until I add almost ANY plug-in.

    I've done this 2-3 times and it always works fine...but I need a few of these plug-ins.

    Can someone tell me WHAT is modified when I add a plug-in? When I de-activate them, it doesn't fix it...so I have to start all over re-installing again.

    Thoughts???

  3. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    As you might guess, what changes is highly related to the plugin.

    So... what plugins are you using? Are they known to work with 2.1.x?

  4. MrDoug
    Member
    Posted 7 years ago #

    PodPress is the only one I NEED, and I just updated it to the newest version.

    I did a fresh install again, and it seems that ANY plug-in that I add gives the same result.

    Is there anything in my theme that could be doing this?

    I'm supposed to be pushing content to another site starting this week, and not having the pictures, or any formatting is making it a ROYAL PITA.

  5. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

  6. MrDoug
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yeah, I found that one after I posted it. There are a few threads like that on the PodPress site.

    I've got another issue with enclosures that I'm hunting down now. I can live without PodPress for a while!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags