WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Feed stopped working after server change (3 posts)

  1. frajdel
    Member
    Posted 3 months ago #

    I had a blog that stopped working on a server where I couldnt get access to my database, which meant that I had to build a whole new blog from scratch on another server, and then point the old domain to that server.

    Ever since I made this change, my RSS-feed isn't working properly. I used feedburner to have a feed displaying the latest posts from my blog on another website. I have tried to get a new feed going, but when i type my domain in, the feed still displays the posts from the old blog instead of the new one for some reason.

    I made the change over two weeks ago, so all the DNS settings should have been updated a long time ago. When I type the domain (http://www.trendybingoblogg.com) in to my browser, I come to the new blog, with the new posts. Any ideas of why this is happening?

  2. meraj.khattak
    Member
    Posted 3 months ago #

    When I access your WordPress RSS feed directly at http://trendybingoblogg.com/?feed=rss2 it seems to show latest entries e.g.:

    <item>
    <title>
    En helt vanlig torsdag och BIO, SPEED och JUMP i chatten!
    </title>

    Make sure when you access it is not displaying data from cache.

    If you are using feedburner URL for RSS, then please share its URL so that could be checked as well. Thanks

  3. frajdel
    Member
    Posted 3 months ago #

    That seemed to do it. I had only typed in http://www.trendybingo.com as a feed adress, not including the "/?=feed=rss2". Thanks!

Reply

You must log in to post.

About this Topic